Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla era inre barn


Den här sorgen

Den här sorgen
Den är för alla gånger
Alla gånger jag vilseletts
Där jag trott att de vill vara ett
Jag har blivit lika sviken
Den första som den sista

Den här sorgen är för alla löften
Som ingen hållt
Gjort mig gränslöst sjuk
Likt en fånge utan ljus
Har jag skurit mig ut

Den här sorgen
Den är för det nya runt hörnet
Som en vinnare ska jag ta mig ut
Och vill du hålla min hand
Vill du bygga nått nytt
Så är jag din




Fri vers (Fri form) av Anna-Sara
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-25 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara