Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katharsis


kolbit i handen
väggen framför
kolet viskar
skriv! skriv!
jag skriver
svärtar väggen
svärtar fingrarna
renar, n0llställer
tankebanorna

katharsis
till allmän
beskådan


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-09-08 16:33



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Mästerligt! För den som känner till innebörden av katharsis är detta njutbar läsning. Mycket begåvat skrivet. Tack!
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ