Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pösande jäsdegar

de yvs

för att de har en titel

för att de har en position

lite finare än andra

en bättre sort
än dom där nere

blir förnärmade
om du tilltalar dom
som jämlikar

en vanlig bulldeg
jäser också




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-17 12:02



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fan, vad vi tänker lika!

Du kanske vill läsa min text https://www.instagram.com/p/CTMopWkgGOL/

2023-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Värst är nog de som inte har en titel men som gärna vill ha en.
Minns hur det var i lumpen. Problemet var aldrig majorer. Det var sergeanter och överfurirer.
Samma sak med små hundar och stora.
De stora behöver aldrig hävda sig.
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP