Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det förgånget kvarglömda



Städsefyllda ord

Som i en sten-brygga
ligger de ändå kvar

Fyller sin omaka
mening med skiljakt
-igheter från förr


Mal och mal i sam
-vetets sega kvarn

Med baktankar som
blev kvar att älta

Vad en själv sa,och
andra sagt och gjort

I en förgången släkt-
träff med människor
som aldrig kommer
åter

Men som ibland bara
dyker upp sisådär,som
i en dröm från en förbi
-sedd tidsera,

utan att nånsin ha frågat
om lov,att få finnas till. ..?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-18 07:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Jutt de ja" sa min farfar när det varit tyst en stund. Nu gör jag samma sak.
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP