Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( inom oss alla?)


"Till den villrådiga åsnan. .."


Smular du mig
så mular jag dig

Och andra mailar
Dig med sina goda
råd

Du står ändå kvar
I envishetens stall

Och funderar på
vad du egentligen
Skulle ha gjort

Och Vid morgon
-dagen
kanske bör göra

Och så börjar all
-ting om igen

Utan att något på
allvar blev helt
riktigt avklarat?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-18 07:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Här under är askan av en man som hade vanan att skjuta allt till morgondagen. Dock bättrades han på sitt yttersta och dog verkligen den 31 jan. 1972
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP