Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Testar ny titel


Strandhugg och kåtslag

Bjud mig att segla i ditt ande-
tag min längtan till ditt bröst

Vagga mig mellan dina kobbar och
skär min tvekan med din vassaste egg

Drabba min fuktiga strandäng med din styva
kuling

varning

utfärdas




Fri vers av Mareld
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-17 22:19



Bookmark and Share


  Mareld
Titeln är inte bra. Måste ändras.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld