Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Odört med sin legendariska rykbarhet som Sokrates och Hamlet faderns "baneman")


*Pamflett-örts poesi!*




Odört ser alldaglig
oskyldig ut men

Bär sitt gift inom
sig.

Som den avund
-samme häxan

Med sin fot ej
kan undvika

Att mediokert
klavertramp-
ande borttyna
inuti?

Gukuskon däremot
även om den är rätt
så sällsynt

( lik-som Odörten )

Frodas i sin välmågas
Jord som inget annat
kunna stå den emot!















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-11-10 09:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att se upp vad man trampar på
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP