Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


innan den där timmen

 

Säger de något

Om mig

Så var det inte om mig

Åtminstone inte efter morgonen

Den som följde

Och säger de något om vargarna

Så var det inte om deras vassa tänder

Åtminstone inte efter bytet var slitet i stycken

Och resterna syntes rosa i mungiporna.

Så jag tror inte att de säger något

Men säger de något om mig

Så var det nog aldrig om mig

Egentligen




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-23 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP