Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repet

 

Den gubben går inte
Gud begrep
nåd att inte ha råd
till ett ynka rep
den tungsinte
hänger i luften
utan vidare löften




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-22 20:08



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
haha - vi får se bättre tider an (inte till att ha råd till rep dock... det finns bättre o godare ting)
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP