Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarterskannibalen

 

Hon äter sig in i andras liv
livnär sig på deras tillkortakommanden
spyr upp svårtuggat hemma i köket
benbitar och brosk
godtrogna grannfruar finns det gott om
som aldrig tänkt tanken
att hon kryddar sitt liv även med dem
rygg är trygg - perfekt objekt
när kvarterskannibalen kastar kniv




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-27 21:24



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Det är tråkigt att behöva va på sin vakt gentemot andra människor, men det är väl en del av livet I suppose.
2023-12-28

    Sefarge VIP
Läcker skrivelse!
Om smyg-vardags
beteende bakom
andras ovetande
ryggrader. ..?
2023-12-28

  Ulf Carlsson VIP
Allitterationer och assonanser piffar upp denna sorgliga iakttagelse av de sociala kannibalernas leverne och lusta.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP