Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.poeter.se/Medlem?author_id=12891


Oktoberbarn

 

Sanna Silverbjer
en poet, en puss, en pionjär
tittut, tittar ut
vinkar hej till världen
hennes hand, sann silvervinge
fjäderlätt bokstavsbalett
ord rinner ut
som ett sagoskimmer utan slut
behagfulla bokstäver blommar
raspar i pappersrabatten
som sprungna ur själslig vår
din söta lilla hand
snart fyrtio år
och det känns som igår




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-12-26 14:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin hyllning till Sanna och till skrivkonsten!
2023-12-27

  Anya VIP
Så fin hyllning till en dotter....tänker jag. Tycker mycket om ordet silvervinge.
2023-12-27

  Blomma-Stjärna VIP
Sann kärleks hyllning
till ett lyriskt begåvat
oktober barn
2023-12-27

  Kajan VIP
"fjäderlätt bokstavsbalett", sammanfattar denna sköna text ypperligt; som passar väl med tidigare texten "Sanna".
2023-12-26

  Kungskobran VIP
Underbar hyllning.till Sanna,
fyrtio år tror jag visst att jag var
en liten Sanna så snäll och så rar

2023-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Minns en tjej som hette Vinterbarn i efternamn.
Själv är jag sommarbarn.
2023-12-26

    Sefarge VIP
Jaa en hyllning till
de Sanna-orden!
Som även kan
överleva utan
-för Norden?
;)
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP