Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1996 vs. 2004

går ut
i regnet
för att röka
efter en öl

eller kanske sju...

då slår dofter
emot mig
med minnen
i glömska

minns

allt jag vill

och inte

Doften av dig

av fester

av saker som saknas

minns människor jag längesen glömt

ser bilder
på himlen
av stjärnor och partyn

tappar mig själv
i en pöl
av minnen

Var kom de ifrån
alla dofter och syner?
gömde de sig
i blötan
och ölen?

saknar er alla
och livet
jag hade

nu

har jag bara
sällskap med


ångest










Fri vers av Zam
Läst 516 gånger
Publicerad 2004-11-05 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre

2004-12-28

  Pojken i Svart
den här var kanon! en enormt sorgsen men också en enormt vacker text! nu har du varit och rotat i mitt huvud igen :P
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam