Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tess

...
och jag kunde alltid läsa dina ögon
som en bok
och aldrig älskade jag dig så mycket
som i det ögonblicket
och aldrig gjorde det så ont
förlåt




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-19 19:30



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oerhört vacker!
Men varför gör vi ändå så?
2007-01-14

  Cris
Vad fin den här var..
i sin smärtsamma ton
2006-10-12

  Daniel_78 VIP
usha ja, den kändes rejält bra
2006-09-10

  Sanningsägaren VIP
underbar kortis
så mycket känsla
med så få ord
Tack!
Åsa
2006-08-19

  Dan Linder
en minirysare. Utmärkt.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson