Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebus eller Hårda Puckar

"Man kan inte lita på korta människor, de har ett annat perspektiv på tillvaron."
+
"I livets hockeymatch finns inga suspensoarer"
=
"Dansk skalle gör så mycket ondare från dvärgar"




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson