Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porrjesus


och porrjesus sade:
låt oss spela in en film!
och lärjungarna svarade:
vem ska va stjärna?
men se, då steg en spetälsk fram
som såg fördjävlig ut
och erbjöd sin kropp
och alla lärjungarna stönade:
ve, ack ve, vik hädan ditt åkerspöke!
men porrjesus tog den spetälske
på alla sätt som var älskvärda
och lärjungarna skämdes
men spelade in alltihop
och sålde det på internet
och porrjesus sporde:
judas, säljer du ut mig för ett skärv?
judas vek då inte med blicken
utan svarade frankt:
inte för ett skärv, käre porrjesus,
utan för ett skärv per download
och porrjesus gjorde high five
och sa att det var rätta takten
och judas fick en kyss
och tio procent av alla royalties




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 1376 gånger
Publicerad 2005-09-27 04:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
word!
2007-08-15

  Nettan
Jag har alltid vetat att han var lite kinky, den där Jesus ;)
Snygg och rapp humor som vanligt, skulle vilja göra ett studiebesök i ditt huvud under ett dygn!!!
2007-01-16

  Tvillingsyster
suveränt rolig! heja!
2006-05-29

    Roger Magnusson
:) Väldigt rolig, jag gillar tempot.
2005-11-18

  johii
hahahahahaha
humor
:D
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal