Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela död


hud
sträv och len och inbjudande
ropar
kom och lek

"hopp och lek"
är dock en annan lek

än kärlek




och jag tvekar.






Fri vers av Roger Magnusson
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson