Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min vackra


Miriam min Miriam

Ett glitter i bröstet

En klang i strupen

Runt dig finns
alltid en spröd ton

Jag badar i din
obeskrivliga kraft

En skör styrka

Du är definitionen
av vacker

Hos dig
är jag hemma


Hos dig
är jag trygg


Hos dig
är jag

jag




Fri vers av Mareld
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-08-19 19:34



Bookmark and Share


    Mirs
Det var väldigt fina ord, tack min älskade vän!!
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld