Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen flyger vidare, som vanligt via 21 ord. Få tre, lägg till aderton, ge trenne vidare! Nu från Chan fick jag "fiender, naturliga, förtret". Vilka ord liktenelegi har fått, märker vi...


Älskar Dig Båda, Ni Vet Vem (stafett 125)

 

 

 

Du och din spegelbild

är ärkefiender

Bägge besitter lika

naturliga skratt,

tycker dock [att]

motspelerskan hycklar

Ni demolerar

varandra, till

min förtret

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-19 14:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Visst har vi flera bilder av oss själva, kanske fler än två. Själv är jag också ärkefiende med min spegelbild men försöker försonas.
2024-01-20

  Respons VIP
Påminner om scenen i Snövit där drottningen säger: ”Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som skönast i landet är.” I Disneys filmversion från 1938 var drottningen så hemsk att jag hade mardrömmar i flera år.
Bra dikt som väcker tankar och känslor!
2024-01-19

    Lena Söderkvist VIP
Många av oss har två ansikten, vet inte alltid vad som utlöser den sämre halvan, men frustration är iaf en av bovarna. Kanske behöver vi vara två i en för att känna oss riktigt hela. Tankeväckande dikt.
2024-01-19

  lodjuret/seglare VIP
'Politiker' är väl andra just lika, de kan såväl tänka o fika, människor för sig väl prata, andra kring existenser tjata, vad som är vad kan annan predika...
2024-01-19

  TrollTörnTrappan VIP
Trots ordens (o)sociala logik, kom jag inte på något uppslag kring tråden krig & fred, tills plötsligt en psykologisk studie passade in.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP