Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


där gravitationen binder oss samman

under dagens ljus
under himlavalvets mörker
ser vi det vi kan se
det vi inte kan se
i verkligheten
i drömmen
älskar vi
krigar vi
förfasas vi
där gravitationen
binder oss samman




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-25 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP