Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morphine, (cure for pain)


Orten, bro

De skär sönder varandra och sig själva
med vassa knivar stympas unga egon;


”killarna”, ”pojkarna”


 


tvär vänder, ser hur det randas


fläckar ränder sänder, ympar


sjunger stakato om dinosaries


stegosaries, taködlor och geckos


 fuckyou fuckyou fuckyou


betraktar med tålamod


stödd på kryckor


inte undergivet, bara insiktsfullt
säger något lakoniskt platoniskt


 


kär lek, kärlek



viker undan med blicken


drar hårt


förundras över dörrstängarens styrka


allt som vi tar för givet
men inte lyckas gömma, glömma
ögonkasten, gnistan ini
allt som talar om vi


 


 


 




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-01-27 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP