Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är okej

jag vaknar arbetslös
& sjukskriven
efter en svettig natt
av stressiga
jobbdrömmar
vilka genererade
en sprängande huvudvärk

ett vasst hårstrå
har borrat sig djupt in
i fotsulan
en vagel har bildats
i högra ögonvrån

& himlen är sådär
tungt betonggrå

ibland
vill man bara gå
& lägga sig
igen

& vet du vad?
det är faktiskt okej


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-30 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ