Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandlåde-Limerick

 

En gosse som var från Ålem

Han grina´och dreglade slem

En djup grop han grävt

Och skriket upphävt

För han ville ta med sig den hem




Fri vers av Pulsatilla
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-20 17:47



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
haha så underbar
2006-09-18

  W.Riter
Du e kul du.:-)
2006-08-20

    Cajsa
Hi hi, bra skrivet
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla