Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Madinsane...

*en flicka som jag trots vår korta vänskap
alltid kommer dyrka*

det ska vara 2 G... Vi är en upphöjt till två...typ...





Möggelflickorna



du

du var oxå ett av adjektiven
som jag på mitt egna sätt

alltid såg subjektivt

du var som mig
när jag var som dig

och trots att vi dunstade
varje natt
när klockan slog tolv

så fanns vi alltid mellan orden

(återuppståndna)

i gryningstimman




Fri vers av Smultris
Läst 821 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 21:24



Bookmark and Share


  MonaLisa
Härligt varmt och härligt talande. Känns som en hyllning. :-)
2006-08-25

  madinsane
och dessutom en alldeles självklar:
2006-08-25

  madinsane
brööööölar blött.. (grinar alltså)
älskling.. du är bäst, bäst, bäst, bäst!!!!
och jag dyrkar dig.. i evinnerlig tid.
TACK för att DU finns, hjärtat!
PÖSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*bölar*
2006-08-25

  mariann
"så fanns vi alltid mellan orden"

vilka rader till en vän!
2006-08-21

  Sanningsägaren VIP
men jag då??!!
hihi... kram till er båda!!
2006-08-21

  Dan Linder
Herregud, du släpper den ena storheten efter den andra just nu.
Bilden är rolig och hade den här texten handlat om mig hade jag gråtit som en gam.
2006-08-21

    ej medlem längre
*ler* En smått obegriplig kärleksvänskapdikt
för den utomstående, men man förstår ändå tanken bra.

Funderar lite på rubriken, menar du mögel med ett g
eller har du valt två g med flit...?
2006-08-21

  Ezo
hehe:
"du var som mig
när jag var som dig"
2006-08-21

  Mats L.
int dålig int
2006-08-20

  Ola Rydberg
Fin med härliga ordsvängningar
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris