Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D-som i DU

Din närhet gör mig hel
med dig finns inga fel

Du får min närvaro vibrera
stillar min längtan efter mera

Hela du är fylld av charm
Din trygghet gör mig varm




Fri vers av purpleangel
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:31



Bookmark and Share


  Propella
Mjuk och behaglig text, nästan sjungande.
2006-08-22

  Arowana
Den här är väldigt fin. Med några få enkla rader - och rim dessutom - ger du rysningar av välbehag! Tack.
2006-08-21

    shamii
den var fin och lätt liksom. kanske inte så djup men budskapet når fram och rimmen låter bra.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel