Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgång i misslyckandet

 

 

...att dömma av ditt ansiktsutryck

så tog mina ord precis där de skulle...

 

mållös står du nu och glor på mig

som ett misslyckat projekt

du lämnat ifrån dig och någon annan lyckats med

utan ansträngning faller

alla dina hot bort från mitt inre

 

någonstans långt in i min själ

finner jag sorg över all spilld tid

på något som inte skulle ha varit

 

 

när jag nu kan lämna dig där

med skammen och misslyckandet

hoppas jag att du någon gång

kommer att minnas min triumferande

stolta gång ifrån dig

 

äntligen bor jag i min egna kropp

och förvaltar min värld

på mitt sätt

 

sakta vandrar jag iväg....

 




Fri vers av ia VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-08-23 23:10



Bookmark and Share


  Nic
Vikten av raderna

förvaltar min värld

på mitt sätt

tilltalar mig mycket
främst i den situation jag befinner mig :)
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP