Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullständigt


Genom den vindpinade skogen
dröjde gestalternas drömlika viskningar
Som djupa ljud i den dystra natten
sjöng morgondagens själar
om den förflutna tidens gryning,
om dess ofullständiga början
Viskningar höjdes och sänktes,
mummel, kval, vrål och skrik
De ville inte lämna tiden,
de kunde inte förmå
Deras fasansfulla ljud
fick stjärnor att sprängas,
Jorden delades, händer höggs av
och maldes ned med ensamma
torkade stämband
Allt fler viskade,
för genom den vindpinade skogen
dröjde gestalternas drömlika viskningar
De var inte fullständiga, ännu,
morgondagens själar




Fri vers av Aliah
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Drömskt vacker med mkt. bra slut. Gillar mycket.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Aliah