Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar konstigt här

\"Nu kan det bara bli bättre! Vi har nått botten nu.\"
(Ditt as!)

säger du och ler tappert
dina ögon röda av tårar

Exakt 53 minuter innan har du sagt att du vill lämna mig
(Äntligen!)

Nu reser du dig från köksbordet,
ger mig en snabb kram

säger:

\"Nu måste vi sova om vi ska orka upp med barnen i morgon.\"
(Så käckt!)

jag kan inte resa mig
tårarnas salt torkar på mina kinder
(Har du inte fattat?)

Du - hoppfull och glad


Jag - .................... tom
(Det är JAG som vill lämna DIG!)





Besvikelse luktar svavel




Fri vers av Mareld
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-25 00:11



Bookmark and Share


  Poetnissa
Här har du verkligen fått till det, tycker jag. Svavelosande slut och skickligt med parenteserna. Tycker verkligen att du lyckats o gillar dikten. De 53 minuterna gör dikten väldigt verklig och nära, konkret.
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld