Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill spränga dig i bitar, så att du visar dina känslor

Jag kastar en sten i ditt glashus
som skulle skydda dig mot allt du trodde var farligt.

Försöker rubba ditt yttre för att få se en skymt av det inre
Som du alltid gömt så väl bakom en fasad av leenden.


Men jag vet att du hatar det mörka i skogen när vi springer från våra liv




Ibland undrar jag vem du egentligen försöker lura.
Människorna omkring dig?
Eller dina egna tankar?
Och tårarna som aldrig kommer sluta rinna nerför dina kinder när du sitter ensam i natten kan du inte berätta för. Dom kommer inte att lyssna. Dom kan aldrig bli dina vänner, som skulle ersätta dom gamla som gick förlorade på grund av ditt glashus.





Fri vers av Vitsippa
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-25 14:36



Bookmark and Share


  Mrscloudman
shit vad bra <3
2007-08-03

  adina
att försöka skydda sig i glashus - så sorgligt meningslöst, men att kasta sten i någons annans dito - så sorgligt elakt.

Men jag vet att du hatar det mörka i skogen när vi springer från våra liv
jag föll för den meningen jag också.

hela texten andas melankoli och sorglighet.
ta hand om dig och din vän?
2006-09-13

  aprilsolen
"Men jag vet att du hatar det mörka i skogen när vi springer från våra liv"

En otroligt vacker mening.
Precis som hela den här texten.

Men, det blir snyggare om du skriver ut på grund av istället för att ha en förkortning.
2006-08-25

    Camillaa
den där var klockren :D
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa