Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina halvstyva original syskon

 

Mina syskon

 

De tre små styva

 

en fästman

en player

och en liten påg

 

De två riktiga

 

en självållad fånge

och en stjärnpenna

 

Min sista är en halv

 

en otrolig en

som lyser mer än tusen halvmånar kan

 

Mina syskon

vinnare

 

den förlorade

det är jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:17



Bookmark and Share


    Camillaa
Känslosam och verklig text
du lyckas varje gång
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*