Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrar

 

Att leva bland kvinnor
är en konst målad 
av ekorrhår.

 

Trots att våra klockor
synkroniserats
av naturen,

 

berövades vi allt.
Solidaritet.
Systerskapet.

 

Och medan vi hugger varandra i ryggen
köps och säljs våra kroppar,
för lite och ingenting.




Fri vers av Sara Boström
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-08-26 13:55



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En otroligt bra text, som ger en spark i magen. Systerskap är en komplicerad sak. Du har en välvässad penna min kära poetsyster!
2007-09-08

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sorgligt men sant, bra skrivet!
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström