Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla vädjan.


Det är dags att släppa nu...



Du använde alla trick i boken
(och några som stod mellan raderna)
för att få mig att stanna

Du var elak
öm
dömande
hotfull
ekonomisk
självömkande
logisk

Du använde våra barn

min syster och
mina föräldrar

din bror
din pappa
din mormor
och din mamma
(som fick mig att läsa den där boken om relationer)



Men beslutet var fattat




Det är dags
att släppa taget


nu




Fri vers av Mareld
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-08-27 20:30



Bookmark and Share


  Howlit
Ja... så är det. Har man bestämt sej, så har man...

Att låta sej övertalas till något man i sitt hjärta inte vill, kan bara bli katastrofalt...

Följ din inre känsla... så blir det rätt...

Lycka till
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld