Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med skissblock och skisspenna förälskar jag mig långsamt. (Valde att ändra \"han\" till \"du\". Ville att den skulle kännas närmare.)


Kan inte se mig mätt

Tillåter mig att söka svalka i varenda skugga

varje ljuspunkt värmer min ursjäl




Mina fingrar anar hur din hud kommer att kännas

trots att de aldrig tillåtits röra


(ännu)




Intar ditt ansikte

innan jag långsamt låter pennan

smeka fram dig över pappret









Fri vers av Mareld
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-08-27 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld