Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför gråter mitt hjärta när det borde le?
Varför blundar jag när jag borde se?

Varför känns mina axlar så tunga?
Varför vill inte hjärtat sjunga?

Varför kan inte min själ flyga fri?
Varför känns det som om livet for mig förbi?




Fri vers av Nattiz
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-08-29 00:20



Bookmark and Share


  Rozhan
Eviga frågor som tynger ens själ... Ty frågor till oss själva ställer vi alltid med samma undrande/sorgsna ton...
Texten inger en känsla som är svår att identifiera! Fint!
2006-11-13

    ej medlem längre
Jag tycker Du ska ha dikten
så som Du skrev den.
Jag tycker om den som den är.
2006-10-26

  Smultris
Får jag va rak??

Inte ta illa upp nu hoppas jag....

Men denna dikt känns för banal...
Rimmen e klyschiga och hela dikten
är som nåt man läst alldeles för många gånger...


Jag tror du skulle kunna göra detta mycket bättre:)
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz