Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag bär jag håret i tofs



För att inget



ska vara i vägen



för



din





LUST











Fri vers av Mareld
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-08-29 08:33



Bookmark and Share


  TiVa
Oj, vilken pärla!
2006-08-29

  Howlit
Ryyys*

Nä... inga hinder bör forceras då...=)
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld