Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt plötsligt känns tyst och stilla


Din stämma fattas mig


Det slår mig

att mitt hjärta

längtar



att få träffas

av ljudvågorna

från

din röst



och



jag gläds

att mitt hjärta

återigen

kan känna



längtan








Fri vers av Mareld
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-08-29 10:25



Bookmark and Share


  Howlit
Ja... man gläds när man börjar leva igen... Stillsamt och vackert...
2006-08-29

  Rachel Roth
så enkelt och vackert
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld