Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Sitter i mitt slutna skal

kommer inte ut

 

Förevigt instängd?




Fri vers av Cajsa
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-01 12:36



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Dags att knäcka skalet och kommat ut i frihet!
2006-09-01

  Fredrik Stillesjö
Det hoppas jag verkligen inte! Du kan få en hacka av mig... Hälsar vännen Fredrik
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg