Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Farmor


Bara att se ett fotografi...

... av dig

får tårarna att födas




Fri vers av Cajsa
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-09-02 19:39



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tänker på dig!
Kram Meta.
2006-09-02

    inmeddiginålsögatkamel
:(
Kramar till dig!
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg