Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet Ingenstans

Vandrade fram

på tomma gator

alldeles i tystnaden

 

Såg inte ens

skuggan av sig själv

såg bara tomheten

 

Tårarna

formade som snödroppar

syntes inte, de var osynliga

 

Smärtan som kändes

inne i själen

växte allt större

 

Var den

som enbart passade in i

Landet Ingenstans

 

För hon var född

till

INGEN




Fri vers av Cajsa
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 17:17



Bookmark and Share


  devilsangel
Ingen är INGEN! Du är värd så mycket mer än dessa tankar och känslor men ord kan skada så djupt, beteende lika så.

Är glad jag fick läsa din bok..Innehåller mycket tankar och känslor som är värdefulla att ta del av. Tack!
2007-10-08

  Nessie
Smärtsam text. Säger som tidigare, dina texter berör i hjärtat.
2006-09-04

  Annmargreta
Fint skrivet Cajsa!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg