Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anders & Monika (bättre än klädpoker)


Fyra hörn: du behåller den italienska kaffemaskinen
+ inifrån frätande skuldkänslor

Lodrät rad: du behåller den fina matsalsgruppen i ek
+ jävligt dåligt självförtroende

Vågrät rad: du behåller 42\" plasma-tv:n
+ ett alkoholiserat ex som alltid kan ditt telefonnummer utantill

Två diagonala rader: du behåller V70:n med ac och automatlåda
+ tro inte att barnen kommer att bo hos dig



Separationsbingo.




Övriga genrer av frostyran
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-04 17:15



Bookmark and Share


  My0110
Så är det! Väldigt träffande...
2006-11-08

    ej medlem längre
klockrent, sorgligt och.. ruskigt verkligt.
2006-09-04

  Neal
Bittert men bra!
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran