Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utsträckt hand

Jag sträcker ut...

 

                                            ...Tar du min hand?




Fri vers av Cajsa
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:42



Bookmark and Share


  solglimt
Så gärna så, du väna ängel...
2006-09-05

  Nessie
Kort, vackert och varmt! Så kort men ändå säger mycket. Jag kan tolka texten på flera sätt. Vänskapligt stöd, kärleksinvit eller rop på hjälp när man behöver det. Fint skrivet.
2006-09-05

  prinscess VIP
den här var bra
tar emot din hand
bra skrivet Cajsa
alltid bra att ha
vänner som tar emot
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg