Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Optimist/realist det Kan hända

 

Det kan hända mig

jag ska

leva

vinna

Nu!

 

ska

slå

ett slag

för alla

som inte

finns kvar här

hos oss

Du ska inse

min kraft

vilken ligger gömt bortglömd

under denna mantel av sorg

sydd i syslöjden år tillbaks

då jag behövde skydd

ska lämna den hemma

möta världen

med eviga tag

du ska inse

hur

stark

jag

faktiskt

Är!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-09-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*