Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom vi flyger...


Någon har glömt att stänga buren!



lyft dina vingar
älskling
jag ska blåsa
ljumma vindar
under dem

att
du
kan sväva

jag väntar på dig vid den högsta klippan

kom




Fri vers av Mareld
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-09-05 19:47



Bookmark and Share


  Josi
En dikt om att våga...om tillit...den här bokmärks!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld