Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten myra

När alltför många

har trampat på en

 

är man då

 

en liten myra




Fri vers av Cajsa
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-06 11:28



Bookmark and Share


  solglimt
Liten och stark som en myra...
vet du att en myra kan bära 10 ggr sin egen kroppsvikt!!
(((KRAAAM)))
2006-09-06

  Nessie
Vad söt liten vers! Nej inte är man en liten myra, möjligen kan en del andra uppträda som elefanter.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg