Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

Sjunker ner där jag sitter

händer på mitt huvud

 

gråter

 

 

tårar av lättnad




Fri vers av Cajsa
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-06 11:32



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
ja, helande frigörelse!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg