Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till c..som jag \"stal\" titeln från...:-))


simma med hajar



dyk djupt i tillitens hav
såren svider av saltet
lockar och ropar på hajar

blodflödet stillas och helas
omsluts av havet och renas

slutar att utsöndra doften

vågorna leker och bär
hajarna

var ju delfiner




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 17:56



Bookmark and Share


  aol
så vackert hajade till bravo
2008-01-30

    Mejja
Ja med tilliten hos Herren, vilande, så utplånas fienden. De kan inte längre hugga och uppfattas ej längre skrämmande. Och då rädslan är borta blir hajarna vänliga delfiner.
2006-09-06

  DanSan
****************************

Helande ord i höstens frammkant!!!

Fin(t) med delfin som avslutning!!!

Jag gillar speciellt . . .


"blodflödet stillas och helas
omsluts av havet och renas"

MVH Dan

****************************
2006-09-06

    Bodil Sandberg
En riktig djuping det här...lite dubbel...underfundig...gillar den mycket!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP