Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan få låna mig en stund...


Får jag ta dig?

 

 



Får jag ta dig?


och


naken naken naken

springa ut i natten

kasta alla måsten i blåsten

riva alla kontrakt till konfetti 
sprida bland de

fnittrandeflygandehöstlöven


och


älska älska älska

dig hett och galet

så håret på huden reser sig i lycka


och


skratta skratta skratta

åt allas förvånade "att de vågar" - blickar

rusa till den högsta klippan


och


sväva sväva sväva

i en evighet innan

det ännu sommarvarma vattnet

sväljer våra kroppar



Får jag?

 

 

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-06 22:15



Bookmark and Share


  Howlit
Åhhh... Härligt härligt härligt

Hoppas du fick tag i honom. Och du? Älska vanvettigt in hösten nu. Lägg ribban högt i det blå =)
2006-09-07

  Maud Li
Hoppas verkligen du fick! Den som inte fattade budskapet och energin har förmodligen redan blåst bort eller drunknat.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld