Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje morgon

Jag vill bara

att du ska veta

att

 

varje morgon

 

 

går solen upp

 

för

just dig




Fri vers av Cajsa
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-07 19:30



Bookmark and Share


  solglimt
Vacker och kärleksfullt från dig lilla ängel!!
2006-09-09

  Nattis83
Så vackert! /Natalie
2006-09-08

  Nessie
Fina ord! Tolkar det som att alla är en del av allt och därmed betydelsefulla.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg