Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollsagor och glimmande gläntor



avstånd mellan fingrar
sökte köttet
som doldes bakom silverglittrande hud

och hon

stoppade ner sina fötter
i hans sagotofflor
medan ögon följde varje rörelse

i svärtad trollskogsnatt




Fri vers av Smultris
Läst 856 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 00:05



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag bara myser när jag läser... love You gumman!;)
2006-09-12

    Rejjja
vissa drömmer när de läser, andra läser inte alls utan
drömmer ännu sedan dagistidens 12.00-slag livet ut;
Av texter som denna underbara, kan man inte annat
än falla för sagotrancens dansanta livskraft, låta den
välla in och bara låta njuta av det trolskt undersköna
diktandet.. D:
2006-09-11

    ej medlem längre
Du verkar va en sexualdåre..
Som man bäddar får man ligga.
2006-09-10

  a h de v
en så romantisk sagotoffeltext som känns mjuk att läsa.
2006-09-10

  Mats L.
fin historia
2006-09-09

    liv-mm
ett enda ord, kan det bli kliché? undrar..
2006-09-09

    sphinx
Gillar mystiken i denna och att den innehåller bra/ovanliga metaforer. Dock lite klichévarning på svärtade.
2006-09-09

  Ola Rydberg
Underbar text
2006-09-09

  Ezo
ett vackert ögonblick :)
2006-09-09

    Cello
oj.. en dov mörkerrörelses känsloljus,
känns som sköngrånad stenlera eller,
nåt ännu mera, månuPpgåendets nattmystik,
oerhört bra, jisses..
C#
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris