Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrensning innan framkallning

 

...som avtryckaren

på kameran

lika självklar

är mitt beslut

att avbilden av dig

är negativ

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-09-09 00:44



Bookmark and Share


  Mareld
Den här är underbar. Jag utbrister: ...oj... när jag når slutet. Riktigt talande. Och det är bra att sista raden förstärks av det kursiva. Bokmärks!

Lina
2006-09-16

  Daniel_78 VIP
jag skulle nog skriva

att avbilden av dig
är negativ

då blir det en lek med ordet
och det kommer fram att fotot inte blev lyckat.
tycker jag då
2006-09-09

  Daniel_78 VIP
Denna tycker jag om, enkel och intelligent
Gillar avtryckaren på kameran
Sista raden är lite överflödig för mig dock
2006-09-09

  Dan Linder
en ordentlig käftsmäll med bra ladd!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP