Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångest



Kan inte andas, inte svälja!

Le då för fan, LE!!

Blicken fästes på en säker punkt

Håller paniken stången?

Jag fryser, jag fryser, jag domnar...

Har du inte dött hittills dör du nog inte den här gången heller!

Nej, men världen faller under mina fötter.

Håll balansen annars tappar du både ansikte och förstånd!

Stanna jag vill kliva av!

Släpp inte taget bara, dit ner vill du inte falla!

En hand runt min strupe...

Men le då för fan, LE!




Fri vers av Pirate Grace
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-09-09 13:44



Bookmark and Share


  frig
japp, det här fäste huvet på spiken.

utformningen, uppbyggnaden eller vad man nu ska säga är genial tack vare enkelheten

grymt och bra
2006-09-10

    petter orell
uchhh.. att man måsste behöva känna sådant. jag sugs in i ångestens äckliga magkänsla när jag läser detta. bra skrivet!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace